lørdag 20. september 2008

Evig blå på TV Innlandet

Onsdag 12. september begynte TV Innlandet å sende tvserien vi produserer. Den skal gå hver onsdag framover i 10 uker.

Kan sees på http://www.oa.no/tv_innlandet/web-tv/

Fleece og sommerkjole

Jeg vil. Jeg vil jeg vil jeg vil jeg vil jeg vil! Sol, sommer, varme, nå. Hver morgen tar jeg på meg bikini og sommerkjole/shorts. Nå er vi i Portugal. Sydenland. Algarve og portvin. Her er vel sommeren? Jeg har intenst lyst på sommervarme. Jeg har lyst til bli brun ovenfor knærne underfor skuldrene. Nå da snart. Enda en breddegrad lenger sør. Nå da! Jeg ser utover havet. Det er iskaldt. Og jeg er ikke den som krever veldig mange varmegrader for å hoppe uti, men det er ikkeno særlig fristende. Jeg ender som oftest opp med fleecejakka. Og kanskje et par ullsokker. Og et skjerf. På trass beholder jeg kjolen på. Og teller breddegrader. Noen hadde sagt det skulle bli 6 grader varmere i vannet i fra A Coroña til Vigo. Vi dro fra Vigo for flere dager siden og det har slettes meg ikke blitt 6 grader varmere i vannet! Vi har badet da. Én gang. For sikkerhets skyld filmet vi det.

Vi snakker om det alle sammen. Og vi har snakket om det i tre måneder nå. Været. Vinden. Sola. Sommeren. Det eneste som er sikkert er at vi har vær. Om ikke alltid det som passer oss best. Men sommeren, har den tatt ferie i år eller?

Kanariøyene.... det er skikkelig syden. Der må det da bli varmt. Men det er en hel måned til. Enda godt fleecen har samme farge som kjolen så de går bra i hop.