tirsdag 17. juni 2008

Reiserute

Det er mange som spør meg - hvor skal dere? Vi skal ut i verden! Og noen ønsker en litt mer detaljert rute - så her kommer den:

Vi starter fra Alta onsdag eller torsdag denne uka. Da seiler vi til Tromsø, videre til Lofoten der vi skal være med på Vestfjordseilasen. Etter det sier vi farvel til Norge og hiver oss ut på storhavet retning Færøyene. Dette er en seilas som tar ca fem døgn og her kan vi nok møte skikkelig uvær. Om været ikke er så bra seiler vi litt lenger ned langs kysten før vi krysser over. Etter Færøyene drar vi videre til Ytre Hebridene, her skal vi innom den ganske spesielle øya St. Kilda. Og så - Islay, whisky-øya. Her skal vi ta oss gooooooooood tid - vi seiler ikke videre før vi har lært oss å uttale alle navna riktig! Så kommer Staffa, Irland, Isle of Man, Spania (men fottur opp til Santiago de Compostela), Portugal, Madeira og Kanariøyene. Der regner vi med å være i midten av oktober. Så får ferden videre til Kapp Verde, over til Brasil og ned kysten der til Falklandsøyene. Her blir det julefeiring om vi er heldige med været. Sammen med pingviner. Ikke akkurat det samme som juleribbe og grantrær - men det duger nok!

Så får vi se hvor lenge pengene rekker..... For alt jeg vet kan Rune bli så lei meg at han kaster meg av på Færøyene allerede!

Ship o'hoi!