søndag 22. juni 2008

Tromsø – ikke akkurat sommer!

Seint fredag kveld ankom vi Tromsø. Passelig frøsine etter en kald dag på sjøen. Prøvde å forestille meg at et sted på turen blir det sikkert så varmt at jeg ser tilbake på disse dagene og ønsker at det kunne vært så kaldt. Huttetu. Altså, når det er så kjølig at vi ikke trenger ha hvitvinen i kjøleboksen for å holde den kald nok – da er det kaldt! (Vi satte igjen varmeovnen i Alta, for vi tenkte at det var bare en kort periode vi trengte den. Og det er det jo sikkert, men den korte perioden er ca nå!) Vi har nå vært på reise i nesten tre døgn. Merkelige greier altså! Har ikke helt fått følelsen av å være på langtur ennå – men den kommer nok etterhvert som temperaturen stiger – og det må den jo gjøre snart! Vi nærmer oss jo sommer og beveger oss sørover så det er jo håp i sikte!

I går fikk vi endelig videokamera vårt – og det har jeg blitt glad i allerede. Det er så lite og fint og praktisk og helt perfekt til vårt bruk. Så nå skal vi ut i verden og feste den på film. Når Rune nå får montert vindroret bak her så kaster vi loss med retning Ryøya, moskusøya i Troms. Vårt første møte med eksotiske dyr. Det blir spennende. Ilandstiging frarådes hele året sier Wikipedia til meg. Så da får vi se da.

Førøvrig hadde TV Nord en repotasje med oss på fredagssendingen. Den blir liggende ute på www.tv-nord.no helt til neste fredag.